hero-img

Het is echt een Great Place to Work. Vertrouwen is de strategie die overal werkt.

 

We willen allemaal op een geweldige plek werken. Ergens waar we onszelf kunnen zijn, elkaar vertrouwen en kunnen rekenen op de mensen om ons heen die ons verder brengen. Als je je gesteund voelt, dan straal je dat ook uit. Al meer dan 35 jaar en in 60 landen over de hele wereld worden 'great places to work' erkend en gevierd voor het creëren van een cultuur op basis van vertrouwen, waar iedereen de kans krijgt om het beste uit zichzelf te halen. 

Dankzij de vergelijkbare mentaliteit en cultuur binnen Great Place to Work en The Oval Office is onze samenwerking op zowel uitvoerend als strategisch niveau een winnende formule. Twee jaar op rij hebben waarden als passie, persoonlijk, scherpzinnigheid en empathie ons geholpen om persoonlijke connecties te maken en al het goede rondom werk een podium te geven.

Wij verbinden Great Place to Work met gedreven werkgevers en werknemers. For real.

BETEKENISVOLLE WAARDEN, EFFECTIEF LEIDERSCHAP

The forerunners, de dromenjagers en de vooruitstrevenden.

‘Never waste a good crisis’, zoals de uitspraak van Winston Churchill  luidt. Recente gebeurtenissen hebben ons allemaal ertoe aangezet om het anders te gaan doen, om nieuwe manieren te vinden en om aan nieuwe behoeften te voldoen. Snel, daadkrachtig en moedig handelen is de sleutel tot succes. En onze live awardshow vierde en erkende the forerunners. De droomjagers voor nieuwe oplossingen, de onderzoekers van nieuwe normen, de vooruitstrevenden die het beter willen doen. Een Best Workplace worden en blijven vraagt lef. Visie. Daadkracht. En dus gaven we een wervelende liveshow voor (non-) Beste Workplaces, met winnaars in elke categorie, van kleine bedrijven tot multinationals. Een evenement dat werkgevers en werknemers met elkaar verbond, best practices presenteerde en met nieuwe ideeën inspireerde. En we stoppen niet voordat we een grotere revolutie zien: een wereld van Best Workplaces. Onder leiding van jou…

710

organisaties hebben zich aangemeld voor ons online event

452

unieke kijkers deden mee aan onze livestream (ondanks “de scherm moeheid” die ons de afgelopen maanden heeft geteisterd)

37

Great Place to Work-winnaars werden erkend in onze live Zoom

3

winnaars van de Special Awards kwamen live bij ons in de studio