hero-img

Welkom in een wereld van luxe, innovatie en duurzaamheid

Taak: organiseer een lanceringsevenement voor nieuwe BMW-modellen met een focus op het luxesegment, en verleid de veeleisende doelgroep om de nieuwe luxemodellen te ontdekken.  

Het concept kreeg de titel Moments of inspiration. Waar het op neerkwam?
Dit: "Wat is inspiratie? Inspiratie is overal. Het zit in geluid en in stilte. Het zit in de aanraking van fijne materialen. Het zit in de vreugde van de kleine dingen die we voor lief nemen. Het is hier. Het zit in ons allemaal. Jij bent het die ons inspireert. Voor jou gaan we elke dat tikkeltje verder.”

De focus op inspiratie gekoppeld aan de passie van het doelpubliek zorgde voor een zeer grote opkomst. We dompelden de bezoekers onder in het rijke BMW-universum en lieten ze kennismaken met de nieuwste modellen. We koppelden het merk expliciet aan de wereld van innovatie, duurzaamheid en luxe. Ook de boodschap "It's you that inspires us" was duidelijk voelbaar. De technische opstelling met een genuine 360°-beleving zorgde ervoor dat iedereen in de show werd getrokken. De 21 auto's kwamen van alle kanten en verrasten de gasten op elk moment. Elk aspect was tot in de puntjes uitgewerkt.

+ 3000

bezoekers

Services

  • Events