hero-img

Join us

Welkom bij The Oval Office! Op deze plek komen energie en creativiteit samen! Maak kennis met ons diverse team, vol talent. Self-starters, doorzetters, dynamische go-getters … maar allemaal erg benaderbaar, zorgzaam en kleurrijk. Oh, er zitten zelfs een aantal dansers tussen. For real!  

Wij hechten heel veel belang aan empathie. Het is één van onze kernwaarden. We streven ernaar om divers talent aan te trekken en om het welzijn van onze werknemers te verbeteren door hen te laten floreren in een inclusieve omgeving.

We beschouwen onze medewerkers als onze meest waardevolle schat en zijn bijzonder trots op ieders passie, creativiteit, gedrevenheid en ondernemerschap. Ons team van lokale en internationale professionals, verspreid over vijf kantoren, spreekt de taal van onze klanten – van u - en werkt samen aan ieders droom.

Zie je jezelf hier werken? Check dan onze vacatures en neem gerust eens contact op. Ook als je droombaan niet tussen de vacatures staat. Draait het leven niet om het grijpen van kansen? Of ze zelf creëren? Make it happen! Kom eens af en laat je onderdompelen in de energie en creativiteit die onze passie voor communicatie voedt. Let’s talk!

Onze cultuur

Bij The Oval Office werken we nauwgezet, zijn we heel gedreven én toegewijd. Onze drijfveer? Echt impact maken, iets betekenen. We werken aan wat echt belangrijk is. En aan het einde van de rit? Dan delen we samen de euforie van een goed uitgevoerde klus. Wij bieden we het beste van twee werelden: met een mix van lokale en internationale ervaring maken we communicatie die echt aanslaat. Wij houden empathie, authenticiteit en autonomie hoog in het vaandel, én we zetten hard in op samenwerking, op de teamspirit. Het lijkt misschien tegenstrijdig, maar wij noemen het toegevoegde waarde.

Wie hier komt werken, weet waar hij/zij/x  terechtkomt: een menselijke en veilige omgeving. Gevuld met oprechtheid, warmte en vooral een plek waar ego’s aan de deur blijven staan. Het is iets waar we trots op zijn. Iedereen krijgt hier een plek en ieders behoeften worden echt gewaardeerd en gehoord. Onze kernwaarden? Joie de vivre, Ondernemend, Gründlich, Agile en Empatia. Ze zijn terug te vinden in alles wat we doen.

Wij omarmen vertrouwen en flexibiliteit. Het zit in ons DNA! Dat is de reden waarom we zo sterk geloven in (volledige) flexwerkregelingen. Onze werknemers kunnen werken waar en wanneer ze willen. Thuis of in een van onze kantoren? Het kan. Wij geloven in slimmer werken, niet harder.

Onze waarden

Het fundament van onze bedrijfscultuur zit verankerd in sterke waarden die leidraad zijn bij onze dagelijkse activiteiten. Ze zijn niet zomaar holle woorden, maar barsten van het leven!

Volg ons op Instagram