hero-img

Wij verbinden mensen en merken. For Real.

Wij creëren experience driven communicatie

Je eerste kus? Dat herinner je je toch?  Natuurlijk wel. Unieke ervaringen blijven ons altijd bij.
Bij elke interne en externe campagne stellen wij de menselijke ervaring centraal en creëren daarmee authentieke en memorabele momenten. Zowel in het echte leven, face-to-face, online én offline.

Wij geloven in de kracht van empathie

Voor ons is empathie meer dan een buzzword. Het is het fundament waarop wij onze communicatie stoelen en de bron van waaruit we campagnes bedenken die een authentieke impact hebben op de doelgroep van onze klanten, de planeet en de mensen die er leven. 

We nemen de tijd om te voelen hoe het is om in andermans schoenen te zijn, om uit te zoeken wat mensen triggert, wat ze inspireert, afstoot en aantrekt. We omarmen empathie in alles wat we doen, omdat het het beste in mensen naar boven haalt. En in merken en werkgevers. 

Met de Empathy Value Index™ meten en boosten we de connectie tussen het merk en de doelgroep. 

Wij verbinden mensen met merken

De wereld verandert. Snel. Maar er verandert niets aan de essentie van goede communicatie. Mensen willen zich verbonden voelen.  Wij helpen merken om met mensen te verbinden en duurzame banden te creëren, met een betekenisvolle impact. For real.

 

Wij mikken op positieve impact

De wereld staat voor grote uitdagingen. The Oval Office wil zijn steentje bijdragen aan het creëren van een positieve impact, zowel voor de planeet als iedereen die er leeft. Het is onze missie om creativiteit, ervaringen en empathie te gebruiken als inspiratie voor gedragsverandering bij ons publiek, op een leuke en aantrekkelijke manier. For real.

 

 

Born in Europe

We zijn er trots op gestart te zijn in België. Een divers, creatief en soms bizar landje dat het hart van Europa doet kloppen. Ons bureau groeit en kan nu verschillende doelgroepen bereiken, verspreid over Europa. The Oval Office zorgt voor meer verbinding en helpt zo om een meer empathisch continent te creëren. Ons team van 100+ medewerkers werkt dagelijks nauw samen vanuit onze hubs in Brussel, Antwerpen, Gent, Amsterdam en Parijs.

Wij hebben de blik op de toekomst. Voorwaarts. En daarmee overstijgen we culturen en talen, schrijven we een verhaal van eenheid en verbinding.  Wij gaan vooruit met één verhaal. De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar dat die Europees zal zijn staat vast.
Samen gaan we die gedeelde Europese droom achterna. Vastberaden, en met grote goesting om er alles uit te halen wat erin zit. Samen, met liefde. For real.