hero-img

Een interactieve sportbeleving die mensen verbindt

De Japanse game-ontwikkelaar Nintendo is zich sinds de release van de legendarische, tonnen werpende gorilla (Donkey Kong) altijd blijven focussen op het creëren en het opnieuw uitvinden van gezinsvriendelijk consoleplezier. Vandaag nemen in gezinnen over heel de wereld ouders en kinderen het tegen elkaar op in spannende Mario Kart-races, hebben ze fun met Mario Bros, de legendarische Zelda en talloze andere games. Generaties verbinden, het is één van Nintendo’s sterktes. En de onze? Het verbinden van merken met mensen. 

Door het merk de voorbije tien jaar te verbinden met de gebruikers, retailers, influencers, journalisten en - natuurlijk – fans hebben we met Nintendo een mooie relatie opgebouwd. Hoe we dat precies gedaan hebben? Met once-in-a-lifetime ervaringen die Nintendo's games en personages tot leven brengen.

Wij zijn overal waar Nintendo komt: festivals, themaparken, winkelcentra en vakantiebestemmingen. Noem het gerust de Nintendo Tour, waarin we de nieuwste games dichter bij de fans brengen. Zo creëerden we in 2022 de 'Nintendo Switch Sports On Tour', waarbij we fans de kans gaven om kennis te maken met de nieuwste consoles. Kinderen, jongeren – maar ook volwassenen - konden zich op zoek naar winst helemaal verliezen in nieuwe games als Nintendo Switch Sports en Mario Strikers. Met vaten hebben we niet gegooid. Want dat zijn apenstreken.

+ 15 000

bezoekers in 2 landen

Services

  • Brand Activation