hero-img

Account Manager Live Experiences België

Waarom The Oval Office?

We creëren, met veel passie, unieke evenementen en campagnes die een langdurige indruk achterlaten. Of het nu gaat om een face-to-face ontmoeting, een online ervaring of een offline actie, ons doel is steeds om authentieke en memorabele momenten te laten beleven. 

In ons bloeiend Europees bureau met vestigingen in Amsterdam, Parijs, Brussel, Antwerpen, en Düsseldorf, werken we met een divers team van meer dan 100 professionals om onze Europese droom waar te maken.

Onze drijvende kracht? Empathie!  We verplaatsen ons daarbij steeds in de schoenen van anderen, om zo beter te begrijpen wat hen motiveert en inspireert. Onze missie is om merken te helpen essentiële verbindingen te maken, betekenisvolle relaties die positieve veranderingen bewerkstelligen. We hechten veel waarde aan diversiteit, inclusie en respect, zowel binnen onze teams als in ons selectieproces, omdat we geloven dat dit de sleutel is tot succes en innovatie.

Verantwoordelijkheden:

Als Account Manager Live Experiences help jij bij het creëren van impactvolle events. De belangrijkste aspecten van jouw rol:

 • Je werkt nauw samen met onze strategen, creatievelingen en client leads. Samen bepalen jullie de strategische richting en het overkoepelende creatieve concept voor elk evenement.

 • Als verantwoordelijke voor het omzetten van creatieve ideeën in concrete evenementen en projecten, zorg je ervoor dat elk project wordt gerealiseerd, binnen de vooropgestelde tijd en budgetten.

 • Je bouwt sterke relaties op met klanten. Jouw expertise, betrokkenheid en passie zorgen ervoor dat klanten jou vertrouwen om zo samen tot de beste resultaten te komen.

 • Door constant op de hoogte te blijven van de laatste trends, tools en ontwikkelingen binnen de sector, blijf je bij en kan je klanten steeds verrassen met een nieuwe invalshoek of aanpak.

 • Het verkennen en ontwikkelen van de Franstalige en Brusselse markt is voor jou een avontuur. Samen met het team streven we ernaar om onze reputatie te versterken en de voorkeurspartner te worden voor zowel bestaande klanten als potentiële prospects.

 

Profiel

Nu je meer weet over wie we zijn en wat we zoeken, nodigen we je graag uit om te ontdekken of jij de perfecte match bent voor ons team. Klaar om de volgende punten af te vinken?

 • Ben jij een commercieel talent met een stevige dosis ervaring als Project of Account Manager in de eventsector, bij voorkeur 5 jaar of meer?

 • Heb jij een bewezen track record in het focussen op pitches & aanbestedingen en het opbouwen van langdurige relaties met klanten in de dynamische eventsector?

 • Is budgetbeheer op projectbasis voor jou een tweede natuur?

 • Beschik jij over een helikopterview en diepgaande expertise die jou de perfecte kandidaat maakt om onze klanten te adviseren en te ondersteunen bij hun evenementen?

 • Bezit jij een aanstekelijk commercieel gevoel en de vaardigheden om regelmatig contact te onderhouden met klanten, en ben je altijd op zoek naar nieuwe kansen om te benutten?

 • Ben je een uitstekende communicator, zowel mondeling als schriftelijk, en kun je dit in het Nederlands, Frans én Engels?

 • En last but not least, ben je in het bezit van een geldig rijbewijs, waardoor je flexibel kunt zijn in het werken op verschillende locaties en het bezoeken van klanten?

 

Wat bieden wij?

Stap in een wereld van mogelijkheden binnen een internationaal agency gespecialiseerd in communicatie en events. Wij bieden jou niet alleen een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris, uitgebreide extra's zoals maaltijdcheques, bonus en een compleet verzekeringspakket maar ook een jaarlijks opleidingsbudget, groeimogelijkheden, inspiratiemomenten en hier en daar een gezellige breek de week!

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel: de vrijheid om te kiezen waar en wanneer je werkt, is een van onze grootste troeven. Of je nu vanuit huis wilt werken, in een van onze bruisende kantoren in steden als Antwerpen, Brussel of onze co-working plek in Gent, of zelfs over de grenzen heen in steden als Parijs, Amsterdam of Düsseldorf; de keuze is aan jou. Je hebt de autonomie om je werk en planning naar eigen inzicht te beheren, inclusief de mogelijkheid voor deeltijds werk (⅘).

Bij ons heerst een inspirerende en ondersteunende werkcultuur, waarbij we streven naar voortdurende groei en ontwikkeling. Collega’s worden gekenmerkt door hun enthousiasme, teamspirit, leergierigheid en professionaliteit. We omarmen onze kernwaarden van joie de vivre, ondernemend, gründlich, agile en empatia (JOGAE), en nodigen jou uit om deel uit te maken van ons avontuur. 

Procedure

Stap 1: Stuur jouw cv en motivatie in een brief, filmpje, slideshow – het kan allemaal – naar onze People & Culture Manager, Maaike (Maaike@theovaloffice.be)

Stap 2: Maak kennis met Maaike, bij voorkeur met een tas koffie in een van onze bureau’s  

Stap 3: Ontmoet onze Client Director, Tom Kesteloot en werk een schriftelijke case uit 

Stap 4: Zet je handtekening onder je contract en start je avontuur bij The Oval Office!Solliciteer voor deze functie

Jouw kantoor

Antwerp
Mechelsesteenweg 271 b10.1 2018 Antwerp
Bedankt voor je sollicitatie.
We laten je zo snel mogelijk iets weten.
Ontdek hier alle laatste berichten van The Oval Office.