hero-img

Amsterdam Geïnspireerd door
innovatie en diversiteit

Is er nog een stad zoals Amsterdam? Geen woontorens, geen paleizen, geen kastelen. Wel water overal: je wandelt er langs sierlijke kanalen en charmante bruggen die de nauwe steegjes verbinden. Amsterdam is altijd bescheiden en betoverend gebleven. Toch is de hoofdstad van Nederland een van de vijf meest innovatieve regio’s ter wereld. De Nederlanders staan bekend als extravert, behulpzaam en direct. Ja, dat vat het ook wel samen voor ons team. Tot snel voor een babbel bij een kopje koffie!

Welkom bij de Diamantfabriek. En met diamanten bedoelen we niet onze collega’s, hoewel zij net zo schitteren. Nee, de grootste diamant van de wereld is hier ooit geslepen. Dat geeft pas inspiratie! 
De makkelijkste manier om ons te bereiken is met het openbaar vervoer of, in echte Amsterdamse stijl, met de fiets. Als je met de auto komt, kun je parkeren in de parkeergarage naast ons kantoor. Let op dat de garage alleen bereikbaar is vanaf de Amsteldijk. Wanneer je bij het gebouw aankomt, kun je ons logo op het raam niet missen. Kom binnen en onze officers heten je welkom!