hero-img

Amsterdam Geïnspireerd door
innovatie en diversiteit

Is er nog een stad zoals Amsterdam? Geen woontorens, geen paleizen, geen kastelen. Wel water overal: je wandelt er langs sierlijke kanalen en charmante bruggen die de nauwe steegjes verbinden. Amsterdam is altijd bescheiden en betoverend gebleven. Toch is de hoofdstad van Nederland een van de vijf meest innovatieve regio’s ter wereld. De Nederlanders staan bekend als extravert, behulpzaam en direct. Ja, dat vat het ook wel samen voor ons team. Tot snel voor een babbel bij een kopje koffie!

Welkom in ons kantoor aan de Veemarkt 135. Je hoeft je neus niet dicht te knijpen, de koeien zijn hier al een tijdje weg. De makkelijkste manier is om met het openbaar vervoer of — in ware Nederlandse stijl — per fiets naar ons kantoor te komen. Als je met de auto komt, kan je voor ons gebouw betaald parkeren.

Rechts van de voordeur, onder het huisnummer, daar vind je de bel. Onze office manager Tamara heet je welkom op deze bijzondere werkplek, wij zitten in de eerste hal. In de ‘binnentuin’ ontvangen we je graag voor een creatieve brainstorm. Honger of dorst? Daar hebben we een gezellige bar en lunchruimte voor, en ook rondom de Veemarkt zijn leuke straatjes genoeg!