RONALD BEKIUS GESTART ALS ACCOUNT DIRECTOR LIVE COMMUNICATION

The Oval Office heeft Ronald Bekius aangesteld als Account Director Live Communication. Met deze strategische versterking bouwen we verder aan het vergroten van de slagkracht van ons internationaal opererende bureau. Ronald komt over van RTL – BrandDeli waar hij Manager Marketing Communicatie was.

In de nieuwe rol van Account Director Live Communication is Ronald verantwoordelijk voor de (verdere) groei en kwalitatieve uitvoering van het live+communication portfolio. Met zijn brede marketing communicatie ervaring is hij zowel een strategische sparringpartner voor klanten als voor het huidige team.

Strategisch, creatief én productioneel sterk team een USP

Ronald: “The Oval Office heeft op zowel strategisch, creatief als op productioneel vlak een sterk team staan dat goed samenwerkt, klantgericht is en waar het plezier vanaf spat. Ik ben de afgelopen jaren aan opdrachtgeverszijde en als jurylid van de Gouden Giraffe met vele bureaus in aanraking gekomen en vind deze combinatie echt een USP. Ik kijk er dan ook erg naar uit om samen met het team impactvolle campagnes, merkactivaties en events neer te zetten en met onze relaties te sparren over strategische vraagstukken en de creatieve doorvertalingen daarvan. The Oval Office is ambitieus en ik ben blij dat ik met mijn ervaring een bijdrage kan leveren aan de verdere groei van het dynamische bureau’’.

Perfecte sparringspartner

“Onze opdrachtgevers geloven in de kracht van live als onderdeel van hun customer en employee journey. Zij verwachten dat we niet alleen die journey strategisch met hen bepalen, maar ook tot leven kunnen brengen in effectieve on- en offline touchpoints die mensen raken en in beweging brengen. Ronald is in dat opzicht de perfecte sparringpartner. Met een brede marketing communicatie achtergrond en passie voor live kan hij op beide terreinen schakelen. We zijn ontzettend blij dat hij deel van ons team is”, aldus Managing Director Bart van Wanrooij.