BMW

BMW

The Oval Office is BMW's voornaamste partner voor experiental marketing in België. Samen ontwikkelen we al vele jaren Live communicatiecampagnes voor B2B en B2C doelgroepen.

BMW omarmt de kracht van Live Communicatie voor lead generation en voor het onderhouden van langetermijnrelaties met klanten. Over de jaren heen hebben we meerdere live en digitale campagnes ontworpen en geproduceerd die het merk toelaten om zowel interne als externe doelgroepen te engageren en aan zich te binden.

De BMW Beach Lounge in Knokke-Heist groeide uit tot dé ultieme hotspot tijdens de zomermaanden, die de bezoekers de merkwaarden van BMW liet beleven door middel van exclusieve experiences in gastronomie, muziek en mode.

De BMW Club 7 en BMW M League loyalty programma’s vormen het ideale platform voor een aanbod sterk interactieve en engagerende events.

Elke merkbeleving genereert word-of-mouth en biedt BMW de mogelijkheid om waardevolle informatie te verzamelen om de band met bestaande en potentiële klanten verder te versterken.

#
Website BMW M League, a community for proud M drivers
#
#
Magazine for BMW Club7 members
#
BMW Dealer convention, Paris 2016
#
Launch event BMW M League, 2017
#
Exclusive launch of the new BMW 7 Series
Exclusive launch of the new BMW 7 Series