Actiris

Actiris

Om de 1.200 medewerkers van Actiris te betrekken en op dezelfde lijn te krijgen, hebben we de lift-up campagne ontwikkeld. Het werd al snel de drijvende kracht achter hun overkoepelende change communicatie.

Change management is nooit eenvoudig. Goed communiceren is van levensbelang om alle medewerkers op dezelfde lijn te krijgen en voor te bereiden op wat eraan zit te komen. Met aanzienlijke herstructureringen in het vooruitzicht, vond het Brusselse agentschap voor arbeidsbemiddeling Actiris in The Oval Office de strategische partner die het nodig had.

Door middel van de Lift-Up-campagne slaagde The Oval Office erin een geïntegreerde aanpak te ontwikkelen die originele en relevante live acties combineerde met print en digital. Zo maakte de campagne de weg vrij voor een succesvolle overgang.

The Oval Office werkte nauw samen met de interne teams bij Actiris om de Connect Live-conferentie vorm te geven, een nieuw intranet te bouwen, videocontent te produceren en magazines en affiches te ontwerpen.

Actiris Connect event 2016
Actiris Connect event 2016
Actiris Connect event 2016
Actiris Connect event 2016
#
Actiris Lift-up internal communication campaign
#