Hoe we Communication omzetten in Live Communicatie

We ontwikkelen campagnes op maat die de merkervaring versterken. We streven er altijd naar om Live Communicatie te creëren die conversatie over merken stimuleert.

Live Communicatie helpt merken om met hun consumenten mee te evolueren en hen een ervaring aan te bieden over verschillende kanalen en touch points heen. Of het nu gaat om online of offline communicatie, consumenten willen hun favoriete merken altijd en overal kunnen beleven. Wij helpen merken bij het vormen van een boodschap en beleving voor verschillende types van consumenten.

PR,content en influencer marketing,digital,social en mobile,merkpositionering,externe communicatie,interne communicatie

Merkpositionering
Onze creatieve teams maken van uw merk een sterk live merk door een aantrekkelijk merkverhaal en een merkidentiteit te creëren die met kop en schouders boven de anderen uitsteekt. Van het ontwerp van logo’s en het ontwikkelen van een huisstijlgids tot het creëren van displays voor POS, vakbeurzen of festivalstands.

Externe communicatie
Om een verbintenis op de lange termijn aan te gaan met consumenten en professionele klanten, creëren we merkverhalen die sterk genoeg zijn om word-of-mouth te genereren. Of we communicatie nu inzetten via paid, owned earned of social media, we passen altijd onze CREA-check toe: wees creatief, engagerend, relevant en authentiek.

Ontdek de externe communicatiecampagnes die we ontwikkelden voor Agentschap voor Natuur en Bos en BMW.

Interne communicatie
Als het gaat om interne communicatie en interactie met medewerkers, kunnen onze strategen u adviseren en ondersteunen om uw medewerkers uw interne merk te laten beleven en zich sterker betrokken te voelen met uw business doelstellingen en de noden van uw consumenten. We creëren campagnes voor employer branding, employee engagement en change management, workshops voor het team of nieuwe, sprekende content.

Ontdek de interne communicatiecampagnes die we ontwikkelden voor SD WorxActiris en Lineas

PR, Content & Influencer marketing
Ons team van content marketeers, copywriters en bloggers helpen merken bij het creëren, verspreiden en promoten van relevante content die mensen niet alleen liken en sharen, maar die ook leidt tot meer engagement en sales. Van sprekende digitale content zoals infographics en verrassende social media posts tot long reads, flyers, print magazines en video’s.

Wenst u media-aandacht te genereren, dan is PR de meest kostenefficiënte strategie. Of het nu gaan om de lancering van een product of een dienst, de opening van een nieuw gebouw, de organisatie van een congres of de promotie van een event. Onze PR-experten helpen merken bij het identificeren van de juiste mediapartners en onderhandelen over ruildeals om de zichtbaarheid van het merk te maximaliseren.

In elke Live Communicatiecampagne integreren we ook het gebruik van social media. Van het creëren en animeren van een Facebookpagina tot het produceren van specifieke content voor YouTube of het opzetten van een Twitteraccount, we zorgen ervoor dat live belevingen ook online conversaties genereren.

Ontdek PR- en content marketingcampagnes die we ontwikkelden voor Agentschap voor Natuur en Bos

Digital, Social & Mobile
Mensen verwachten dat technologie de merkbeleving ondersteunt. Dat is onze kijk op digital als onderdeel van Live Communicatie. Bij The Oval Office creëren en ontwikkelen we websites, intranetten en extranetten, mobiele applicaties, e-newsletters, banners … waarmee uw doelpubliek uw merk kan beleven. Onze digital marketeers adviseren u bij het uittekenen van een social mediastrategie en implementeren SEO- en SEA-campagnes om u ervan te verzekeren dat uw content de getargete doelgroepen bereikt en engageert.

Ontdek onze digitale en mobiele toepassingen voor BMW en Seat.