Wie proeft op Rock Werchter het verschil tussen Jupiler en Jupiler 0.0%?

Tijdens de voorbije editie van Rock Werchter was aan alle drankenstanden voor het eerst Jupiler 0.0% verkrijgbaar. Om die introductie kracht bij te zetten, vond er er een unieke actie plaats op het festivalterrein en op de camping. Aan een mobiele tapinstallatie liet The Oval Office festivalbezoekers blind een gewone Jupiler en de alcoholvrije variant proeven.

Festivalprimeur voor Jupiler 0.0%

Vorig jaar introduceerde Jupiler 0.0% samen met de Pro League een campagne om verantwoorde consumptie te promoten in voetbalstadia. Omdat Jupiler ook de trotse partner is van heel wat muziekfestivals, wilde het ook via die weg inzetten op verantwoord drinken en consumenten een alternatief aanbieden. Jupiler 0.0% was dan ook voor het eerst verkrijgbaar aan alle drankenstanden van Rock Werchter.

Blinde smaaktest

The Oval Office werkte een brand activation uit om de introductie van Jupiler 0.0% in alle bars te ondersteunen. Donderdag en vrijdag trok het team met een mobiele tapinstallatie naar camping The Hive en zaterdag naar de festivalweide. Bezoekers werden uitgenodigd om blind een gewone Jupiler en een Jupiler 0.0% te proeven. Bierambassadeurs legden ondertussen het unieke brouwproces van Jupiler 0.0% uit. En de test viel in de smaak. Dat bewees ook de massale persaandacht. Alle Belgische kranten berichtten over de primeur en de bijhorende actie.