Umicore Awards: grootse ideeën in een intieme setting

Umicore hecht veel belang aan het vieren van succes om een winning culture te installeren. Hiervoor lanceerde het bedrijf het nieuwe concept de Umicore Awards, en vroeg het aan The Oval Office om een persoonlijke benadering uit te werken om de winnaars te feliciteren.

Preview van het AfricaMuseum

Umicore, een wereldspeler in materiaaltechnologie, nomineerde voor het eerst medewerkers en teams van over de hele wereld die bijgedragen hebben aan het succes van het bedrijf. Elf winnende teams werden vervolgens uitgenodigd om hun cases toe te lichten en de thema’s teamwerk, veiligheid en innovatie in de kijker te zetten. Voorafgaand aan de awardshow nodigde Umicore de gasten uit om het vernieuwde AfricaMuseum in avant-première te ontdekken.

Warme en gastvrije sfeer

Om voor de awardshow een ​​warme en gastvrije sfeer te creëren, ontwierp The Oval Office intieme zithoeken. Nieuwsanker en gastheer Wim De Vilder baande zich de hele avond een weg door de salons om managers en winnaars persoonlijk te interviewen en de verschillende facetten van de winnende cases in de kijker te zetten. Die live interviews werden afgewisseld met korte video’s en getoond op televisieschermen in de verschillende zithoeken.

Door de gasten te vragen om voor elke gang van het diner naar een ander deel van de zaal te gaan, werd netwerking gestimuleerd. En om het intieme gevoel compleet te maken, werden ze daar telkens door een persoonlijke butler bediend.