The Oval Office is gecertificeerd Google Partner

The Oval Office hecht veel belang aan het blijvend ontwikkelen van de vaardigheden van zijn medewerkers op het vlak van digitale strategie en communicatie. We zijn dan ook trots op onze Google partnerbadge, die van ons bureau een van de partners in digitale marketing van Google maakt.

Garantie van expertise

Als onderdeel van het Google partnerprogramma dat in 2013 werd gelanceerd, kent het bedrijf badges toe. Die staan garant voor de expertise en goede resultaten van het bureau op het vlak van digitale marketing.

De erkenning houdt rekening met 4 hoofdcriteria: de groei in opbrengsten van klanten, het klantenbehoud, de algemene opbrengstgroei van het bureau en de toename van het aantal adverteerders waarmee het bureau samenwerkt.

Een partnerschap in jouw voordeel

Deze Google partnerstatus speelt uiteraard in het voordeel van al onze klanten. Onze teams hebben een bevoorrechte toegang tot de nieuwste functies van Adwords en een rechtstreeks contact bij Google om hen bij te staan bij alle digitale projecten.

Permanente opleiding

Om onze status van Google Partner te behouden, engageren we ons tot het permanent opleiden van onze medewerkers in digitale marketing. In dat kader hebben we de volgende specifieke certificaten behaald:
– Adwords
– Mobile Advertising
– Display Advertising
– YouTube (Display en Video Advertising)
– Google Analytics

The Oval Office maakt hiermee deel uit van de beperkte kring van Google Partners. Dit in combinatie met de jarenlange ervaring van de teams, zorgt ervoor dat het bureau jouw merk almaar meer impact en zichtbaarheid kan geven.

Benieuwd hoe onze expertise als Google Partner het verschil kan maken voor jouw online campagne? Contacteer het digitale team via barbara@theovaloffice.be om je project in detail te bespreken.