Stakeholders van Nord Stream 2 ervaren innovatie en duurzaamheid

Onder de naam Nord Stream 2 werken verschillende internationale partners aan de installatie van een pijpleiding onder de Baltische Zee, voor het transport van Russisch aardgas naar Europa. Een hoogtechnologisch huzarenstukje waarbij veel aandacht gaat naar duurzaamheid. De 100 belangrijkste stakeholders van het project werden onlangs uitgenodigd voor een exclusieve Summer Cocktail Reception in Brussel. Om hen te bedanken, goede relaties te versterken én hen te informeren over de laatste stand van zaken.

Innovatie en duurzaamheid centraal

The Oval Office werd gevraagd om een live beleving uit te werken die de stakeholders doet ervaren hoe Nord Stream 2 continu vernieuwt en innoveert om de beste dienstverlening te kunnen bieden. En hoe daarbij steeds aandacht is voor de toekomst van energie in de context van de klimaatverandering. 

Stijlvolle setting

We kozen met het BelVue Museum in Brussel voor een passende, stijlvolle locatie. Die werd aangekleed met sprekende foto’s van het project en een gezellige bar. Samen met live music en een internationaal getint walking dinner, creëerden die elementen de ideale setting om informeel en toch op en top professioneel te netwerken. 

Expositie brengt project tot leven

Een belangrijk onderdeel van de beleving was een expositie die het Nord Stream 2-project in detail voorstelde. Duurzaam, want volledig in karton opgebouwd. We verzorgden de copywriting en het grafisch ontwerp van de infopanelen en andere eventcommunicatie.