Play, Spin & Win met BLACK+DECKER

Als voetbalfan en trotse hoofdsponsor kon BLACK+DECKER Belgium deze zomer niet ontbreken op de fandagen van voetbalclubs Feyenoord Rotterdam en RSC Anderlecht.

Meer dan 40.000 supporters haalden op beide clubs hun hartje op aan hun favoriete spelers, wij zorgden intussen voor een onderhoudende merkbeleving in de vorm van een bewegend parcours, met dank aan de nieuwste BLACK+DECKER-boormachines. Tijdens elke run namen twee fans het tegen elkaar op: eerst drie rondjes draaien op een door een boormachine aangedreven platform, gevolgd door een fikse dribbel met de bal op een speciaal ontworpen parcours en dan… scoren maar.

Play, spin en win: de winnaar van elke run kreeg een mok, zonnebril of bandana bedrukt met het logo van BLACK+DECKER. Als extraatje waren er meet & greets met de spelers en een photobooth waar je je foto kon laten maken en afdrukken als was je zelf een voetballer uit een Panini-fotoboek.

Het resultaat? Plezier voor jong en oud en een perfecte manier om de nieuwste boormachine van BLACK+DECKER in de kijker te zetten. Did we say #welovelive?!