Muzikale roadshow brengt medewerkers bpost en bpost bank dichter bij elkaar

In november organiseerde The Oval Office drie interne events voor bpost en bpost bank. Het werd een muzikale, sfeervolle roadshow waarbij de medewerkers centraal stonden.

bpost bank rocks

Onder het thema ‘bpost bank rocks’ organiseerden we op drie verschillende locaties in Gent, Brussel en Charleroi een origineel evenement voor alle medewerkers van zowel bpost als bpost bank.

Videoboodschap en informele workshops

Het eerste deel van de avond bestond uit een grappige verwelkoming waarbij de gasten het bpost bank-deuntje op een xylofoon mochten naspelen, een verzorgde walking dinner en een videoboodschap van het management. Nadien was er tijd voor plezierige workshops waarbij ernstige inhoudelijke zaken op een informele manier gebracht werden, steeds in het muzikale thema zoals bijvoorbeeld met een stop-de-bandronde.

Meet-’n-greet met Coco Jr., Sttellla en Noa Moon

Daarna werden de aanwezigen getrakteerd op een concert in intieme setting. In de Gentse Handelsbeurs stond Coco Jr. op de planken, in de industriële zaal Rockerill in Charleroi werd gekozen voor de stoere Sttellla. In La Madeleine in Brussel, ten slotte, gaf de Brusselse Noa Moon het beste van zichzelf. Nadien was er tijd voor een meet-’n-greet met de artiesten.

The Oval Office verzorgde ook de verwelkoming door hostessen en het communicatietraject met onder meer een registratiepagina en een tevredenheidsenquête.