In beweging voor een warmer Brussel

Connect, het jaarlijkse evenement voor alle medewerkers van Actiris, de Brusselse dienst voor Arbeidsbemiddeling, kreeg dit jaar een hartverwarmende en interactieve wintereditie.

Tijdens Actiris Connect wordt voor de 1.400 medewerkers traditiegetrouw de krijtlijnen voor het komende jaar uit de doeken gedaan. Samen met het team Interne Communicatie van Actiris creëerde The Oval Office voor het vierde jaar op rij een inspirerende en engagerende live beleving. De editie 2018 stond in het teken van klantgerichtheid en participatief management en vulde dit jaar geen halve, maar een volledige dag.

 

Het Brusselse gewest beleven

De ochtend startte met een wandeling langs vijf verschillende trajecten. Elk traject liep langs twee lokale Actiris-agentschappen en twee toeristische bezienswaardigheden. In de agentschappen werden de medewerkers geïnspireerd tijdens thematische presentaties of workshops – door en voor collega’s. Op de toeristische trekpleisters gaf een professionele gids uitleg over de socio-demografische en economische realiteit van de buurt en over de lokale impact die Actiris op vlak van tewerkstelling heeft.

 

Interactieve plenaire sessie

In de namiddag kwamen alle medewerkers samen in Tour & Taxis voor een verwarmende lunch en een interactieve plenaire sessie. Het programma bestond uit een afwisseling van gesprekken met leidinggevenden en projectverantwoordelijken, videogetuigenissen van klanten en improvisatietheater waarbij het actief betrokken werd. De aanwezigen volgden het twee uur durende programma vanop vier tribunes die werden opgebouwd rond een centrale piste. De dag werd afgesloten met een gezellige en winterse after-work drink.