CEUSTERS dankzij rebranding klaar voor internationale markt

The Oval Office heeft de volledige rebranding van vastgoedgroep CEUSTERS verzorgd. Met een nieuwe uitvalsbasis in Amsterdam en het samengaan tussen Group Hugo Ceusters-SCMS en Devimo Consult, was er nood aan een vernieuwde merkidentiteit met een internationale uitstraling.

Naam ondersteunt merkwaarden

Door te kiezen voor CEUSTERS als merknaam worden de sterktes van het bedrijf benadrukt, zoals ondernemerschap, expertise en partnership. Waarden die gedeeld worden door de familiale aandeelhouders, het management en alle medewerkers. The Oval Office bedacht ook de nieuwe baseline, aansluitend bij de missie van CEUSTERS om meerwaarde te creëren voor al z’n stakeholders: creating value for real estate

Logo met internationale uitstraling

Voor het logo koos het team van The Oval Office voor een frissere toets van het reeds zeer herkenbare geel. Van het zwart werd afgestapt. De nieuwe kleur blauw geeft een krachtig cachet en een professionele, internationale uitstraling. De rechte hoeken en de onderlijnde C onderstrepen de expertise en creëren als het ware een eigen kwaliteitslabel.

CEO Ingrid Ceusters: “De laatste paar jaren werden we geconfronteerd met klanten die een foute perceptie hadden of niet meer begrepen welke diensten we precies aanbieden. Het nieuwe merk CEUSTERS sluit naadloos aan bij onze strategie om als toonaangevende vastgoedexpert internationale klanten een echte meerwaarde te bieden op vlak van real estate consultancy en property management.”

Lancering op MIPIM in Cannes

The Oval Office creëerde een gedetailleerde huisstijlgids en tal van afgeleiden, zoals templates voor presentaties, administratieve documenten, social mediaberichten, advertenties en de cover van het CEUSTERS magazine. De rebranding werd deze week gelanceerd bij de start van MIPIM in Cannes, de grootste vastgoedbeurs voor professionelen ter wereld.