5de verjaardagsevent met speechwriter van Obama

Op vrijdag 2 juni 2017 vierde The Oval Office samen met zo’n 200 klanten en medewerkers zijn 5de verjaardag tijdens een event in Hôtel de la Poste op de site van Tour & Taxis, waar ook het Brusselse kantoor van het bureau gelegen is. Eregast op dit exclusief verjaardagsfeest was Cody Keenan, van 2013 tot op heden President Obama’s Chief Speechwriter.

 

Vijf jaar nadat het bureau Live Communication in België introduceerde, viert The Oval Office zijn verjaardag met de lancering van een nieuwe website, een nog uitgebreidere versie van hun jaarlijkse magazine en een klantevenement met eregast Cody Keenan, Director Speechwriter van Barack Obama.

Vaak omschreven als de ‘Hemingway’, maar evengoed als de ‘Springsteen’ van het Witte Huis, heeft Keenan tijdens meer dan 3.500 live evenementen samen met Obama de meest onvergetelijke en inspirerende toespraken uit onze recente politieke geschiedenis opgeleverd. Tijdens het event sprak Cody Keenan over ‘de kracht van authentieke storytelling en live communicatie’ en gaf hij de aanwezigen zijn persoonlijke tips voor het schrijven van een impactvolle geslaagde speech.