hero-img

Meet The People

Het gezicht voor bekende merken

Wij zijn The People, een professioneel bureau dat hosts en merkambassadeurs inzet voor onder andere merkactivaties in zowel Nederland als België. Wij zorgen ervoor dat merken écht ervaren worden. In winkels, buiten of tijdens beurzen en evenementen. Misschien heb je ons zelfs al en keer ontmoet… Wij zijn het gezicht van bekende merken zoals Nintendo, Jupiler, JURA, BMW, Google, Tesla en JustEat Takeaway.com. Ons team van jong gedreven merkambassadeurs, hosts en promotors vertegenwoordigt merken, producten en diensten op plaatsen en momenten waar de doelgroep het merk echt ontmoet. Onze medewerkers hebben een of meerdere expertises. 

Expertises

HOSPITALITY HOSTS

Als professionele host/hostess zorg je voor de persoonlijke touch tijdens een event. Een glimlach bij de entree, persoonlijke aandacht bij begeleiding en volledige aandacht bij vragen. Voor elk merk hebben we een speciale selectieronde en word je uitgebreid gebriefd zodat je precies weet hoe je het merk uitstraalt.

BRAND AMBASSADORS

Geen saaie demonstratie maar een echte product experience. Jij gaat als getrainde product specialist net een stapje verder. Je bent het gezicht van het desbetreffende merk en brengt de producten tot leven. Grote kans dat je de doelgroep weg laat gaan met een nieuwe ervaring!

PROMO PEOPLE

Tijdens een toffe PR stunt sampling- of flyeractie, zet jij als sociale contactmaker het product of de dienst van het desbetreffende merk op de kaart. Met een duidelijk doel, passende styling en aantrekkelijke branding ga je heel Nederland door om dat merk op het podium te zetten.

LEAD GENERATORS

Op beurzen, tijdens events of bij een retailer maak jij als salestijger écht contact met de doelgroep van het desbetreffende merk. Je gaat proactief en doelgericht op pad om leads te generen, de directe verkoop te stimuleren of om informatie, handtekeningen en aanmeldingen te verzamelen. Altijd professioneel én persoonlijk. Zo zorg jij voor het beste resultaat.

Projecten

Dit doen wij voor mooie bekende merken. Omdat we druk bezig zijn met een compleet vernieuwde website, kun je het beste even een kijkje nemen op onze Instagram pagina, om een beeld te krijgen van the People en de toffe projecten waar wij aan gewerkt hebben. 

AANDACHT

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en daarom hebben onze klanten altijd een vaste People contactpersoon. Zij kent onze brand ambassadors (jullie!) persoonlijk en heeft ervaring met het ontwikkelen van een brand experience. Zo maken we voor de klant de juiste match met het merk. En weten we precies welke mensen we op de projecten kunnen plaatsen.

PLAN OP MAAT

Op basis van specifieke wensen en behoeften maken wij voor onze klant een plan op maat. We luisteren naar de klant én hun doelgroep en hebben expertise in events en brand activations. Zo komen we met de beste match met jou of je collega’s, bijpassende styling en het juiste inhoudelijke verhaal.

THE EXPERIENCE

Onze People - jullie - zijn goed getraind en komen gebriefd bij het event of activatie aan. Bij kleine opdrachten werk je zelfstandig, met een lijntje naar de vaste People contactpersoon die altijd klaar staat voor vragen. Bij grotere projecten is er een teamleider of projectmanager aanwezig. Zo zorgen we altijd voor kwaliteit. Voor jou en onze klant.

METEN IS WETEN

Aan het eind van het event of de actie zorgen we voor een kwalitatieve én kwantitatieve evaluatie. Deze waardevolle insights gebruiken we de keer erop om nog effectiever te werk te gaan. Zo wordt onze samenwerking steeds beter. Met jou en met onze klant. We leren graag van elkaar!