hero-img

Brussel Geïnspireerd door
het kloppend hart van Europa

Dat Brussel de hoofdstad van België en Europa is, dat wist je al. Maar deze plek is zoveel meer. Een smeltkroes van 180 nationaliteiten en 108 verschillende talen. Meer dan de helft van de bewoners zijn niet in België geboren. Voor zo’n zinderende stad is ‘kosmopolitisch’ nog een understatement. Onze werkplek hier is al even ongewoon en eigenzinnig mooi. Onze buur is trouwens het hoofdkwartier van Le Pain Quotidien, dus breng misschien een croissantje mee als je langskomt! Salut!

Volg de Havenlaan langs het kanaal tot aan nummer 86C. Charmant, toch, die hobbelige kasseien? Lastig met naaldhakken, maar wij zijn er in ieder geval dol op.

Je komt nu binnen in het Koninklijk Pakhuis op de voormalige industriële site van Tour & Taxis. Dat negentiende-eeuwse gebouw in baksteen, glas en staal is omgetoverd tot een multifunctionele hub. Wij zitten op de benedenverdieping. Zoek naar het grote raam van The Oval Office en The People, ongeveer halverwege in de hal. Kom binnen en voel je thuis — dat doen wij ook.