hero-img

De helderste boodschap Soms moet je het eerst zelf meemaken.

We proberen allemaal verantwoordelijke chauffeurs te zijn. We geven om de veiligheid van onszelf en anderen, en kennen de regels. Maar inzichten veranderen en de regels soms ook.

Je moet met tact communiceren als je zoveel tegelijk wilt: de verkeersregels handhaven, ongevallen beperken en de veiligheid garanderen van bestuurders, fietsers en voetgangers van alle leeftijden. Educatieve boodschappen klinken al snel ‘met het vingertje’.

Sécurité Routière, een afdeling van het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken, werkt sinds 2009 met ons samen voor brand activations die de juiste weerklank hebben.

Wij verbinden Sécurité Routière met alle weggebruikers. For real.

DE BOODSCHAP DIE HARD AANKOMT

Een flyer die blijft plakken

Soms gaat er niets boven de beleving. Om een nieuwe wet op het verplicht dragen van gecertificeerde handschoenen voor motorrijders bekend te maken, creëerden we 's werelds eerste flyer op de achterkant van schuurpapier. Een eenvoudige doch slim bedachte street marketing actie brengt de boodschap namelijk het beste over.

De flyer bootste de sensatie na van huid op het asfalt bij 30 km/u en bewees motorrijders aan den lijve waarom de juiste uitrusting ertoe doet. Ook onze 'Brieven aan een biker’ — handgeschreven getuigenissen van verkeersslachtoffers — benadrukten het belang van veiligheid op de weg, klaar en duidelijk. Leren van je fouten is altijd goed, maar anderen kunnen voorkomen dat je ze maakt.

+ 150.000

Flyers op schuurpapier bereikten motorrijders in alle grote Franse steden

+ 200.000

Getuigenissen gelezen

DOE ZOALS SAM EN ENGAGEER JE VOOR JOUW NAASTEN

Wie rijdt, drinkt nooit, zelfs niet tijdens een festival

Wie houdt er niet van een stevig feestje? Festivals blijven een all-time topper, en niet alleen omdat de bands geweldig zijn. Het is de ideale plek om nieuwe mensen te leren kennen en mooie momenten te delen. Allemaal leuk, cool, gezellig…tot de zaken verkeerd lopen. Verstandige beslissingen nemen over hoe je aan het eind van de dag thuiskomt, hoort ook bij het opgroeien.

Sam heeft geen alcohol nodig om zich te vermaken. Hij verdient het om gewaardeerd te worden voor de verbintenis hij aangaat om zijn naasten te beschermen. De brand activations die wij al 9 jaar organiseren op het festival Solidays, zijn dan ook opgedragen aan Sam.

9

Festivals

+ 100.000

Festivalgangers