hero-img

Van mens tot mens Als je ons verbindt, springen de vonken eraf.

Elke zichzelf respecterende HR-professional zal het bevestigen: het zijn de mensen die het succes van elke onderneming bepalen. En om te begrijpen wat zij nodig hebben, moet je dichtbij hen staan. Dat is precies wat we doen voor het toonaangevende SD Worx.

We zorgen dat medewerkers én klanten zich echt verbonden voelen, met elkaar en met de organisatie waarvoor ze werken. De campagnes, events en activaties die we met SD Worx opzetten, mikken allemaal op één doel: de connecties aanwakkeren die nabijheid, respect en empathie tot leven wekken. De echte waarden.

Wij verbinden SD Worx met Humans. For real.
Award winning

INTIMATE CONCERTS

Je kunt maar beter doen wat je zegt.

SD Worx wilde het 15-jarig bestaan van hun KMO-afdeling vieren met een onvergetelijke avond. En aldus geschiedde. We lieten de opdracht voor een groot evenement links liggen en gingen een stap verder met 81 Intimate Concerts. Want als nabijheid je kernwaarde is, dan moet je er wel klaar voor staan om deze van dichtbij te laten beleven.

We vroegen de medewerkers van SD Worx om hun huiskamer open te stellen voor collega's, klanten en artiesten, voor de meest intieme ervaring: een huiskamerconcert. Eén nacht, honderd artiesten, driehonderd vrijwilligers, zestienhonderd klanten en eenentachtig concerten later heeft het evenement meer intieme banden gesmeed dan we hadden durven dromen.

1 nacht

81 unieke huiskamerconcerten in heel België

81

Bands speelden live voor 1600 klanten en 400 medewerkers

“Het concept van The Oval Office lag volledig in de lijn van onze proxy values: respect, nabijheid, empathie en trots. Maar wat ons verraste, was de mate van betrokkenheid van de medewerkers. De super feedback van onze klanten loog er niet om. Echt een topavond!”
Luc Van Praet, Marketing Director, SD Worx

VONKEN DOEN VLIEGEN

Elkaar steunen in goede en kwade dagen.

Niemand zal ontkennen dat persoonlijke chemie vonken creëert. Maar met het thuiswerken en alle video-calls verdween snel alle magie uit 2020. Met een gloednieuwe strategie — ‘we spark success at the heart of your business so you and your people can thrive’ — en een 75ste verjaardag om te vieren, moest SD Worx een manier vinden om de magie er weer in te krijgen. Dat deden we met een online campagne die een jaar lang scheen als een baken van hoop in donkere tijden.

+ 10.000

E-cards verstuurd

75K

Sparks verstuurd

Award winning

THE PERFECT MATCH

Ik ken jou, jij kent mij.

Als je iemand echt wilt leren kennen, breek dan de muren af. En als je dat juist aanpakt, win je er awards mee. Om de medewerkers van SD Worx nog meer inzicht te geven in de behoeften van hun klanten, lieten we hen samen werken. Letterlijk.

Met onze campagne 'Are you the perfect match?' rekruteerden we medewerkers die hun klanten graag beter wilden leren kennen. Een ervaring die hen echt verbond en die niet alleen leidde tot een perfecte match tussen 420 medewerkers en bedrijven, maar ook tussen SD Worx en The Oval Office.

420

Perfect matches tussen SD Worx medewerkers en bedrijven.