hero-img

Verkennen is grenzen verleggen Verander je leven, begin op reis.

Het iconische National Geographic heeft altijd tot de verbeelding gesproken. Hun documentaires en series verkennen voortdurend de grenzen van de planeet. Maar hoe vang je nog de aandacht van mensen in een wereld waar zoveel ruis is?

Samen verkennen we de verste uithoeken van de communicatie. Deze award-winnende events en activaties laten het publiek kennismaken met de vreemdste en wonderbaarlijkste kanten van het leven op aarde. Nieuwe levensreizen beginnen hier. 

Wij verbinden National Geographic met nieuwsgierige geesten. For real.
Award winning

ONE STRANGE SCREENING

Het meest exclusieve uitzicht op Planeet Aarde.

Om de nieuwe Darren Aronofsky-serie 'One Strange Rock' te promoten, hebben we ons laten inspireren door de serie zelf. We gaven onze gasten een uitzonderlijk uitzicht op Planet Earth. Op 30 meter boven de grond, in het Parijse park Saint Cloud, bood de bioscoop in de lucht plaats aan 140 gelukkige gasten voor een speciale preview.

Met de skyline van de hoofdstad als decor en de wind die de installatie zachtjes liet wiegen, werd dit meer dan zomaar openluchtbioscoop. De gasten voelden er hoe groot én klein we als mensen eigenlijk zijn.

4

Screenings

60.355.535

Geschat publiek

MET UBER NAAR MARS

De eerste taxidienst naar de Rode Planeet.

De kolonisatie van Mars inspireert al strips, films en ondernemers sinds de mens voor het eerst voet op de maan zette. Leven op de Rode Planeet zou de ultieme oplossing (of disruptor) kunnen zijn voor het leven op Aarde. Om het publiek mee te voeren naar een bestemming 70 miljoen kilometer verderop, bundelden we onze krachten met Uber.

Twee dagen lang konden Parijzenaars drie Mars Rovers boeken in plaats van hun gebruikelijke ritje. Een meeslepende ervaring die de harten veroverde van alle ontdekkingsreizigers van dienst.

5.000

Aangevraagde ritten

1.738.290

Geschat publiek

Award winning

EEN BEEST VAN EEN BURGER

Een culinaire ervaring voor dino-freaks. 

De gemiddelde kijker gaat misschien niet watertanden bij de gedachte aan een hyperrealistische dissectie van een Tyrannosaurus Rex. Maar wij genieten van het idee om paleontologen te zien bijten in zo een sappig stukje vlees. En dus lieten we topkok Zachary Gavillers en paleontoloog Sébastien Steyer de T-Rex burger creëren voor de lancering van deze nieuwe serie. En het smaakte goed, dat receptje uit het Krijttijdperk.

Een monsterhit bij geschiedenisfans en dino-freaks van alle leeftijden, én een record aan media-aandacht voor de serie.

€700.000

Media coverage

110 miljoen

Geschat publiek