hero-img

De rit gaat verder dan rijplezier Gedreven door duurzame klantenbinding.

Bij BMW heeft het altijd om geluk gedraaid. Het soort geluk dat een emotionele band creëert, een band die van klanten trouwe vrienden maakt. Op die manier wordt de BMW-bestuurder een ambassadeur van het merk. For real.

Door die band op te pikken en verder te versterken, hebben we sinds 2012 ook een nieuwe generatie warm kunnen maken voor het merk BMW. Een authentieke connectie voeden, dat is nu eenmaal waar we goed in zijn. Reken daarbij dat 70% van de aankoopbeslissingen op emotie gebaseerd zijn, en je snapt het belang van loyaliteitsacties en events op maat van BMW-klanten.

Wij verbinden BMW Belux met zijn trouwe fans. For real.

CUSTOMER LOYALTY OP EEN HOGER NIVEAU

De krachtigste club ter wereld.

Een blije klant is je beste ambassadeur. De emotionele band met je merk versterken rendeert vaak meer dan nieuwe klanten aantrekken. Dat zijn de twee eenvoudige inzichten die van BMW de wereldkampioen hebben gemaakt qua klantentrouw.

Onze BMW Loyalty Programmes spelen verder op hetzelfde elan met de krachtige live-ervaringen en rewards van BMW Pure Emotions, altijd gedreven door persoonlijke communicatie. De loyalty-programma’s die we hebben uitgebouwd voor BMW Belux zijn intussen zo’n vaste waarde geworden dat veel van de leden ons met de voornaam aanspreken.

10x

Loyalty Programme groei
(van 1.100 in 2012 tot 10.100 in 2020)

+ 100

Live Experiences per jaar

BMW ARTVILLE. ENKEL OP UITNODIGING.

Het huwelijk tussen brand strategy en nieuwe mobiliteit.

Je hebt een fijn gevoel voor merkstrategie nodig als je de overgang wil maken van een ‘product brand’ naar een ‘relationship brand’. En vooral: je moet er je klant door en door voor kennen. Het is intussen al een eeuw dat BMW geluk schenkt met onvergetelijke rij-ervaringen. Het is belangrijk om dat exclusieve plezier te onderhouden met experiential marketing die zowel de luxe als de vernieuwing en de esthetiek uitlicht. Echte luxe is niet wat je bezit, maar wat je meemaakt.

27.000 BMW fans hebben onze popup op in Knokke bezocht. De locatie bestond uit 900 m2 multifunctionele ruimte met een plek voor recepties, een restaurant voor 120 gasten, een cocktail-lounge met tapas en lichte lunches op het strand, en een ingesloten showroom met exclusieve BMW-modellen in avant-première.

WERELDPREMIÈRE

‘Jan Fabre curated by Bozar’ was een Belgische en wereldwijde creatie van nieuw werk van de beroemde kunstenaar. Een artistieke ervaring met een video-installatie op vijf schermen en een performance van Stella Höttler, een ‘Art Car Collection’ samengesteld door curator Hervé Poulain en gepersonaliseerd door gerenommeerde kunstenaars als Andy Warhol, Roy Lichtenstein, Ernst Fuchs en David Hockney.  

DE RIT VAN JE LEVEN

Klantenbinding, all the way.

De analyse van online gedrag bepaalt een groot deel van het BMW Belux beloningsprogramma. Door hecht samen te werken aan exclusieve events met BMW Friends en de corporate partners gingen ook de communicatiekanalen voor ons open en konden we de BMW-klant echt leren kennen.

Van de opwindende BMW M Fanday, waarbij de chauffeurs op het racecircuit van Zolder zich konden uitleven, tot ontspannende ritten over kronkelende wegen naar een sterrenrestaurant: de ervaring leert ons dat alles wat met het autorijden zelf te maken heeft een ronkend succes zal zijn. De Power of Choice, dat is de kern van al die krachtige belevingen.