hero-img

Het antwoord is creativiteit Een samenwerking die de spelregels herschrijft.

Atleten nemen geen genoegen met de middelmaat. Adidas evenmin.

Het doel? De grenzen verleggen van wat ons lichaam kan én mensen in de sport samenbrengen. Sport speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven,  zowel op als naast het veld.

Wij  zorgen ervoor dat Adidas met kop en schouders boven de massa uitsteekt, door  activaties, launch events en communicatie in te zetten, die de regels van het spel herschrijven.

Wij verbinden Adidas met de non-conformisten. For real.

THE ULTIMATE EXPERIENCE STORE

Een tempel van creativiteit

Nu online winkelen zo in opmars is, ligt de toekomst voor retail in beleving. Ervaringen moeten klanten onderdompelen in de wereld van het merk. Enkel zo krijg je de toegevoegde waarde die consumenten vandaag verwachten.

Zo hebben we naar aanleiding van de lancering van de nieuwe campagne “Creativity is the answer”, Parijs La Défense omgetoverd tot een tempel van creativiteit, met de Adidas-winkel als vertrekpunt.

Hoe? Door een community van urban creators bijeen te brengen voor een maand lang challenges in het hart van Parijs La Défense. Op het programma: urbex runs in het doolhof van de wijk, voetbal-battles op het ritme van een beatboxer, vroege VOGA-sessies op het dak van de Grande Arche en een plek om je sneakers artistiek te laten customizen.

+ 400

Deelnemers klaar om zichzelf te overstijgen

1,000 KM

verkend

INTO THE NITE

Een 3D Sound Experience

Stel je voor dat je volledig wordt ondergedompeld in een ongelooflijke digitale en 3D-geluidservaring in de stad, op zoek naar de rapper Georgio, midden in de nacht. Zet je koptelefoon op, sluit je ogen en laat je verrassen.

Dankzij de holofonische technologie komt het verhaal rondom jou tot leven en word jij de acteur in het decor. Ondersteund door een digitale mediacampagne in de winkels, van de hand van Georgio zelf, zorgde intothenite.fr ervoor dat duizenden mensen een slapeloze nacht beleefden op klaarlichte dag.

Meer dan 50.000 fans volgden rapper Georgio tijdens de slapeloze nachten waarin hij de straten van Parijs afging.