Expertises

De mix van onze expertises is de sleutel tot efficiënte en doeltreffende experience-driven campagnes.

STRATEGIE

Onze strategen onderzoeken, analyseren, brengen in kaart, vergelijken, pingpongen, bezoeken, testen en plannen. Gevoed door insights, trends en informatie weten ze precies welke ervaringen werken bij jouw klanten en medewerkers.

Ze bijten zich vast in cijfers, doen onderzoek en interviewen de juiste mensen. Ze praten met je consumenten, klanten, medewerkers en stakeholders. Ze praten met je fans en je tegenstanders. Omdat we alleen zo ontdekken waarom ze denken wat ze denken, en waarom ze doen wat ze doen. 

En dan is het de beurt aan onze creatieve teams. Zij zetten die strategische knowhow om in een creatief communicatieconcept dat recht naar het hart gaat en een meerwaarde biedt aan het leven van je doelgroep.

Ontdek ons werk
Kristof Snels
Kristof Snels Executive Creative and Strategic Director

Onze creatieve teams zetten de strategische inzichten om naar ervaringen die recht naar het hart gaan.

Strategie

MEDIA & CAMPAGNES

Om consumenten en klanten voor een lange tijd te binden aan je merk, creëren we geïntegreerde campagnes die échte belevingen centraal stellen. Of we nu communiceren via paid, owned, earned of shared media, we starten steeds met het bedenken van een originele experience. Door online, print, out-of-home, radio en tv slim te combineren, versterken we de kracht van live, met een positieve impact als resultaat.

Ontdek ons werk
Marjolein
Marjolein van
der Donck

Senior Expert Media & Campaigns


Onze communicatie-experts stemmen je campagnes af op de behoeften van je doelgroep.

Actiris
Lineas

EMPLOYEE COMMUNICATION

The Oval Office helpt bedrijven en organisaties om hun medewerkers te engageren en te aligneren. Dat doen we met gerichte communicatiecampagnes in de hele employee journey. Zo maken van hen apetrotse merkambassadeurs, zelfs ná hun carrière in je bedrijf of organisatie. Je krijgt advies van onze strategen over hoe je een sterk werkgeversmerk uitbouwt – in lijn met je bedrijfsvisie en klantbehoeften.

Ontdek ons werk

CONTENT & STORYTELLING

Onze contentmarketeers en storytellers helpen je om relevante content te maken, verspreiden en promoten. Zodat mensen die content niet alleen liken en delen, maar ook klanten en fans worden van je merk. Welke content mag je van ons verwachten? Van kort en krachtig digitaal, zoals verrassende infographics en socialemediaberichten, tot longreads, flyers, magazines, video’s en podcasts. We creëren content voor elk moment: of je nu een product of dienst lanceert, een nieuwe vestiging opent, een conferentie organiseert of de zichtbaarheid van je merk wilt vergroten.

Ontdek ons werk
Marie-Julie Dellaert
Marie-Julie Dellaert Expert Content & Storytelling

Onze contentspecialisten zetten droge informatie om naar verleidelijke verhalen.

(online) EVENTS

Onze eventexperts bedenken meeslepende en memorabele experiences die het beste van live en digitaal combineren. We bedenken het concept, vinden meeslepende sprekers en moderatoren, creëren relevante content en beheren de uitnodigingen. We leiden ook je evenement op het moment zelf in goede banen, qua logistiek, techniek, catering en aankleding. Zo wordt je live-, digitale of hybride evenement een beleving die in ieders geheugen staat gegrift. We bedenken en organiseren voor onze klanten productlanceringen, interne evenementen, beurzen, bedrijfsbijeenkomsten, inhuldigingen, persvoorstellingen, familiedagen, vipevenementen, grote openingen en conferenties.

Veel van die evenementen kregen een nationale of internationale erkenning. In 2019 riep Bea World The Oval Office uit tot Best World Event Agency.

Ontdek ons werk

LOYALTY COMMUNICATION

Meer dan 70% van de klantenloyaliteit en aankopen is gebaseerd op emotionele factoren, blijkt uit onderzoek. Geen wonder dat zoveel consumenten instappen in loyaltyprogramma’s die hen op een atypische manier belonen voor hun loyaliteit. Onze kennis van merkentrouw gaat veel verder dan live experiences. In naam van onze klanten zijn we dagelijks actief in hun communities, en verzorgen we voor hen de dienstverlening en communicatie. 

Ontdek ons werk
Annick Nees
Annick Nees Client Service Director

Met expertise in loyaliteit, evenementen en marketing verhogen onze loyalty communication experts de klantentrouw bij merken.

brand activation

BRAND ACTIVATION

We brengen je samen met je doelgroep, en laten je merk live en digitaal voelen, proeven en horen. Op die manier ontstaat een emotionele band, een vonk, tussen mensen en merken, die de betrokkenheid verhoogt en levens verrijkt. Merkactiveringen kunnen street marketing experiences zijn, roadshows, pop-ups, shopbelevingen of standactivaties. De sleutel tot succes bij die activeringen zijn de merkambassadeurs. Die selecteren en trainen we bij The People, ons eigen bureau voor hosts en hostessen, demonstratie medewerkers,  promomedewerkers, lead generators, enzovoort.

Ontdek ons werk

DIGITAL & SOCIAL

Technologie biedt consumenten nieuwe manieren om merken te beleven.
Consumenten verwachten dat merken zichtbaar zijn op voor hen relevante kanalen. Technologie helpt daarbij. Daarom trekken we in onze experience-driven communicatie volop de digitale kaart. Onze digitale marketeers helpen je om een socialemediastrategie uit te bouwen, SEO toe te passen en SEA-campagnes uit te rollen. Zo weet je zeker dat je het juiste doelpubliek bereikt en betrekt bij je merk. Van een Facebook-pagina opzetten en runnen via videocontent maken voor YouTube tot een Twitter-account aanmaken en beheren: wij zorgen ervoor dat je live experiences verder leven online.

Ontdek ons werk
Egon Buyck
Egon Buyck Content Marketeer

Onze digitale en socialemedia-experts zorgen ervoor dat je merk ook online wordt beleefd.

THE OVAL OFFICE IS EEN CREATIEF COMMUNICATIEBUREAU DAT BELEVINGEN CENTRAAL STELT IN CAMPAGNES.

Over ons

Challenged?

Leave your contact details and download our key insights to see how you can add an emotional impulse to your campaign.