Nintendo

The Ultimate Gaming Experience

The Oval Office ondersteunt Nintendo Benelux al bijna 10 jaar om consumenten, retailers, influencers en journalisten samen te brengen rond nieuwe consoles en games.

Brand activation Digital & Social (online) Events Media & Campagnes

Het geheime wapen van dat langdurige partnerschap? Een sterk team van merkambassadeurs, stuk voor stuk gamefanaten met een stralende persoonlijkheid, die naar winkelcentra, festivals, attractieparken en beurzen gaan om fans als eerste kennis te laten maken met de nieuwste Wii U, Switchconsoles en games. Die merkambassadeurs passen helemaal in Nintendo’s merkwaarden.

Jaar na jaar creëerden we voor Nintendo memorabele belevingen die voor meer merkbetrokkenheid zorgden én voor meer verkoop. Op de European Smash Ball Team Cup finals toverde The Oval Office de Amsterdamse Beurs van Berlage – nu een congrescentrum, ooit een koopmansbeurs – om tot een spectaculaire gaming arena. We namen de locatie, de catering en de inschrijvingen in handen. En orkestreerden alle communicatie en branding op en rond het evenement. Dat weekend namen 700 gameliefhebbers de Beurs van Berlage in voor de finale van het toernooi. We deelden goodiebags uit met een pet, T-shirt en cheering sticks van Nintendo. En de deelnemers namen een leuk aandenken mee uit de fotobox.

De European Smash Ball Team Cup finals werden live gestreamd op Twitch en YouTube, in meerdere talen. Internationale commentatoren bespraken elke zet van de spelers en brachten zo de suspense van de wedstrijd wereldwijd in huiskamers – goed voor 150.000 kijkers.

Challenged?

Leave your contact details and download our key insights to see how you can add an emotional impulse to your campaign.