too_astrid-6

ASTRID User Days

Meer dan 1.500 veiligheidsmensen van onder meer de brandweer, politie, binnenlandse zaken en de civiele bescherming bezochten de ASTRID User Days, een tweedaags congres in Stayen, het voetbalstadion van Sint-Truiden. Ook de ministers van Binnenlandse Zaken Jan Jambon en van Justitie Koen Goens bezochten het evenement. 
 
Om dit alles in goede banen te leiden en bezoekers voor, tijdens en na hun bezoek een echte merkbeleving aan te bieden, rekende organisator ASTRID op de live communicatie-aanpak van The Oval Office. Ons team stond in voor de algemene coördinatie van de tweedaagse met technische en praktische ondersteuning. En voor de organisatie van een indoor en outdoor beurs, waar de nieuwste technologische snufjes op het vlak van beveiliging en communicatie werden voorgesteld. Enkele standen werden ook op maat door The Oval Office ontworpen. 
 
Daarnaast was The Oval Office verantwoordelijk voor het volledige communicatietraject, van save the date en uitnodiging, over affiches, advertenties en online banners tot een uitgebreide, drietalige website met registratiemodule voor standhouders en bezoekers. Dit alles in lijn met het creatieve en inhoudelijke concept ‘Samen naar een scorende toekomst’. Ook de eventcommunicatie met signalisatie, informatiepanelen, een programma en badging werd door ons voorzien. 

 

q16-1697_astrid_userdays_banners_nl_fr too_astrid-2 too_astrid-3

[instagram-feed sortby=random]